5th Element Pro Matte White/Red
Varenummer: BU-12148
.
DKK 1.489,00 / None
DKK 1.191,20 ekskl. moms
Modulator Clear Grey oleo AF


Mere information
  • 5th element pro solbriller
    De sidste par år vil den opmærksomme måske have lagt mærke til de Solbriller som Orica Green Edge og AG2R kører med, Bollés tidligere topmodel 6th sense. Til 2016 sæsonen har Bollé udviklet yderligere på brillen og er kommet med en ny model, som de kalder 5th element. Efter feedback fra pro-ryttere fandt Bollé ud af, at det absolut vigtigste i en brille er udsyn - og derfor er det netop udsynet som er omdrejningspunkt i den nye brille.
     Væk er rammen omkring glasset, der kun holdes på plads af de to brillestænger. Samtidig er glasset gjort højere og bredere, således at når man dropper hovedet, ser ud igennem glasset og ikke ud over det, som man kan have en tendens til.
    Selve brillestængerne er fuldt modulerbare og kan let tilpasses efter ens hoved - det samme gælder næseklemmen. Linserne har fået to behandlinger: en antidug og en vandafvisende behandling, der skal sikre at linserne ikke dugger og at væsken løber hurtigt af dem - så man altid har det mest optimale udsyn. Linserne er udskiftelige og fås i flere varianter. Fra klare til mørke og også photochromatiske der automatisk tilretter sig efter lysforholdene.